Onthaast | Groene Thee

De 8 super voordelen van biologische, losse thee

Jouw biologische losse thee

Jouw kopje biologische, losse thee drinken is een belangrijk moment van de dag. Gedurende dag heeft je lichaam vocht, energie en gezonde voedingstoffen nodig om zo energiek, gebalanceerd en kalm de dag door te komen. Door een kop biologische, losse thee te drinken, krijg jij wat nodig is voor je lijf op dat moment.

Voordelen van biologische ,losse thee
Voordelen van biologische, losse thee

Thee momenten

Jouw thee momenten zijn de hele dag door. Het zijn alledaagse ritueeltjes en momenten waar je heerlijk kan genieten van een kop biologische, losse thee.
Met de biologische losse thee beleef je deze momenten bewust en worden al je zintuigen aangezet. Lees hier het blog van organichapiness.nl waarin Michelle haar thee moment omschrijft! Sowieso een super leuk blog om even een kijkje op te nemen! 

Met  biologische losse thee, geniet van je elke moment.
Of het nu gaat om pittige, zoete, chai met kruiden als anijszaadjes, zoethout en gember of om krachtige zwarte thee met die typische Darjeeling karakter eigenschap, de biologische losse thee helpt je in balans te komen met jouw perfecte theemoment.

“Een lekker kopje biologische thee drinken helpt je niet alleen om de gezonde voedingstoffen, vitaminen en mineralen naar binnen te krijgen maar helpt je bij overgewicht, een gezond lijf en een kalme geest. “

Waarom biologische thee?

Onderzoek heeft uitgewezen dat het goed is om je dag te beginnen met een kop thee.
Thee voorziet je lichaam op een gezonde manier van vocht. Een volwassene heeft ongeveer 1.5 tot 2 liter per dag aan dranken nodig.
Het drinken van thee verkleint de kans op een beroerte en verlaagt de bloeddruk. Daarom geldt voor volwassen het advies 3 koppen groene, zwarte of witte thee te drinken.

Wat voor soorten biologische, losse thee bestaan er?

Groene, zwarte en witte thee is gemaakt van de gedroogde bladeren van de theeplant Camellia sinensis.Daarnaast zijn er ook nog biologische kruiden theesoorten, wat een aftreksel is van biologische gedroogde planten, kruiden en specerijen. Hier worden biologische kruidenthee van gemaakt zoals: Chai thee, Eucalyptus thee, Honingbos thee & Kamille thee

Wat zijn de voordelen van biologische, losse thee voor de gezondheid?

Naast dat het drinken van biologische, losse thee erg lekker is, is het drinken van thee erg gezond voor lichaam en geest.
Wanneer drink je welke thee? En welke thee doet wat precies voor je lichaam en geest?  Een lekker kopje biologische thee drinken helpt je niet alleen om de gezonde voedingstoffen, vitaminen en mineralen naar binnen te krijgen maar helpt je bij overgewicht, een gezond lijf en een kalme geest. Door veel thee te drinken voorkom je dat je lichaam te weinig vocht en voedingstoffen heeft. Thee is goed voor verschillende lichaamsfuncties in je lijf. Ook kalmeert het de geest. Wist je dat mensen die veel thee drinken, veel antioxidanten binnen krijgen? Ook helpt het bij het afvoeren van afvalstoffen.  Dit is goed voor een mooie huid, mooi haar, helpt bij overgewicht, mooie tanden, en sterke botten.

Hier 8 voordelen van het drinken van biologische, losse thee op een rijtje: 

  • Thee heeft een positief effect op de bloedruk. Het drinken van 3 tot 5 koppen thee per dag is al bloeddrukverlagend.
  • Ook werkt biologische groene en zwarte thee tegen een te hoge cholesterol.
  • Groene, zwarte en witte thee bevatten veel antioxidanten. Dit is een boost voor je immuunsysteem.
  • Het drinken van biologische, losse thee is een boost voor je huid. Elke dag al een kop groene thee, vermindert rimpels en acne.
  • Groene thee geef je lichaam en geest een boost. Je uithoudingsvermogen wordt groter, zodat jij energiek de dag door gaat.
  • Thee is gezond en wil je graag wat afvallen dan is het heel goed groene thee te drinken, het stimuleert de vet verbranding.
  • Is je geest erg actief en wil je deze kalmeren? Oftewel: ben je een beetje gestresst? Ga over op onze biologische kruidenthee. De rustgevende kruiden die in deze thee zitten geven je een relaxt en rustgevend gevoel.
  • Super duurzaam, je kan een vol thee-eitje of zakje losse thee wel 2 of 3 keer gebruiken! Ook gebruik je verder geen verpakkingen. Dus heel erg zero waste. Als je toch een zakje wilt gebruiken, gebruik dan onze biologisch, afbreekbare theezakjes. Deze gooi je na gebruik gewoon bij het compost of in de tuin!

Om de beste resultaten te behalen is het, het beste om 3 tot 5 koppen thee per dag te drinken. En wissel de biologische, losse thee af! Zodat je alle gezonde stoffen van verschillende thee binnen krijgt en de gezondheidseffecten van de biologische thee hun werk kunnen doen.

Dus geniet heerlijk van een kopje of pot biologische, losse thee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kunnen we je helpen?