Rust Kamille Thee

Zen worden? Drink 3 kopjes kamille thee. Hier de voordelen!

Wat voor een thee is Kamille Thee

Kamille thee  bestaat uit kleine knopjes van de kamille plant. 
De kamille plant wordt vaak gebruikt voor kruidenmixen en melanges voor rustgevende werking. Kamille Thee  is zoet, zacht en mild van smaak.
Deze biologische, kamille thee werkt rustgevend, werkt goed tegen maag en darm-klachten en bevat geen theïne.
Al velen jaren wordt kamille bloesem gebruikt om thee van te trekken. Deze thee werkt als natuurlijk medicijn. Het middel dat zo gezond is in kamille heet bisabolol. Kamille bloesem groeit vaak in Oost -Europa.

”Al velen jaren wordt kamille bloesem gebruikt om thee van te trekken. Deze thee werkt als natuurlijk medicijn. Het middel dat zo gezond is in kamille heet bisabolol.”

Wat is bijzonder aan kamille thee?

Slaap je slecht? Of voel je je gestresst de laatste tijd? Kamille thee wordt al heel lang gebruikt voor het ontspannen van lichaam en geest. Als je erg gestresst bent of slecht slaapt, werkt het drinken van kamille thee erg goed om deze klachten tegen te gaan.  
Het drinken van kamille thee is goed voor je huid, voor je maag en darmen, goed tegen nervositeit en werkt super goed voor een heerlijke nachtrust.
En wilde nacht gehad? Ook kan je thee zakjes met kamille thee laten afkoelen en onder je ogen leggen om wallen tegen te gaan! Dit doet echt wonderen!

Wanneer kan ik de thee het beste drinken?
Je kan Rust | Kamille thee de hele dag door drinken. Rust | Kamille thee bevat geen theïne en heeft een rustgevende werking op je lichaam en geest.
Je kan voor de gewenste resultaten voor lichaam en geest,
het beste 2 à 3 kopjes per dag kamille thee drinken. 

yellow flower 837275 1 yellow flower 837275 1
Gedroogde kamille bloesem

Wat is een goede thee-spijs combinatie?
De heerlijke smaak van de bloemige, zachte, Rust Kamille thee is goed te combineren met zoete gerechten met vanille of honingtonen. Hier komt de smaak van de Rust Kamille thee echt goed tot zijn recht. Dit is een perfecte thee voor bij bijvoorbeeld een stukje shortcake, (check hier het recept voor de beste caramel shortcake van Chickslovefood) een stukje bananenbrood (check dit bananenbrood recept van Jenny Alvares) of gewoon een lekkere yoghurt met honing en fruit.

Dus slaap je slecht en ben je gestresst! Chill! Maak een pot kamille thee voor jezelf klaar, doe een meditatie -sessie of chill hem met een boek op de bank! Je zal zien dat je je snel beter voelt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kunnen we je helpen?