Witte Pioen Thee | Indiase Witte thee

Witte thee – Super gezond! Lees hier de 3 belangrijkste gezondheidsvoordelen van het drinken van witte thee.

Witte thee geeft je immuumsysteem een enorme boost.

Wist je dat witte thee nog meer antioxidanten bevat dan zwarte en groene thee? Lees hier de 3 belangrijkste gezondheidsvoordelen van het drinken van witte thee.

Volgens mijn vriendin Annalena, de oprichtster van Naela Health is witte thee een echt antioxidanten powerhouse! Antioxidanten zijn goed voor je huid, haar, tanden en botten. Plus het zou je kunnen helpen bij afvallen. Annalena is voedingsdeskundige en geeft goede adviezen over je hoe je lekkerder in je vel kan zitten met behulp van goede voeding en benadert dat op een holistische manier. En ze een super leuk blog geschreven over de voordelen van gezonde thee.

De belangrijkste gezondheidsvoordelen van witte thee

Witte thee bevat heel veel antioxidanten. Antioxidanten dragen bij, bij een sterk immuumsysteem. Antioxidant betekent letterlijk ‘tegen oxideren’. Oxidatie kan gezonde moleculen in cellen beschadigen die belangrijk zijn voor veel lichaamsprocessen. Een ander woord voor antioxidant is vrije radicalenvangers.

De 3 belangrijkste gezondheidsvoordelen van witte thee.

Hier de 3 belangrijkste gezondheidsvoordelen van het drinken van witte thee:

  • Goed voor je huid
    Je huid straalt als je regelmatig witte thee drinkt. De antibacteriële werking vermindert infecties die huidaandoeningen als acne veroorzaken en de antioxidanten in de thee zorgen ervoor dat je huid minder snel veroudert. Wil je op een natuurlijke manier voor je huid zorgen? Drink witte thee van dlvrtea.nl en check The Home Spa Project voor fijne props voor een mooie huid. Plan je me-time momentje maar in!
  • Goed voor je botten en tanden
    Witte thee is een bron van fluoride , catechines en tannines. Dit helpt je  tanden te versterken door bacteriën te bestrijden. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat je door een paar koppen witte thee per dag te drinken, je sterkere botten hebt dan mensen die geen witte thee drinken.
  • Helpt bij afvallen
    Het drinken van een paar koppen witte thee per dag helpt bij afvallen. Dit komt doordat je metabolisme gestimuleerd wordt. Hierdoor verbrand je meer energie en vliegen de kilo’s er vanaf. Daarnaast heeft de thee nog een heerlijke smaak en geur en is het een goede dorstlesser.

Wanneer en hoe vaak kan ik witte thee het beste drinken?

Je kan het beste 4 à 5 koppen witte thee per dag drinken. Dit is voor het beste effect voor lichaam en geest. Witte thee kan je de hele dag door drinken. Witte thee bevat minder theïne dan bijvoorbeeld een groene of een zwarte thee maar toch wel een beetje dus voor het slapen gaan kan je misschien beter kiezen voor een kruidenthee.
Lees op how-to-tea welke thee je nog meer kan drinken en meer leuke weetjes over thee!

Witte, losse, biologische thee heeft het sterkste effect op de gezondheid. Deze thee is gemaakt van de jongste knopjes van de theeplant. De mooie , grote blaadjes kan je zelf in een filter, thee-ei of biologisch afbreekbaar zakje doen. Biologische, losse thee is van veel betere kwaliteit dan de thee uit een zakje van de buurtsuper. In een theezakje van de buurtsuper zijn vaak kleurstoffen, smaakstoffen en suikers toegevoegd. Biologische, losse thee is puur en bevat de krachtige stoffen die je lichaam en geest nodig hebben. Wil je weten welke thee nog meer goed is voor lichaam en geest? Lees hier over 10 super gezonde theesoorten voor lichaam en geest.

Conclusie

Antioxidanten in witte thee geven je immuumsysteem een boost, zorgt voor een mooie huid, sterke botten en tanden en helpt bij afvallen.

Drink 4 à 5 koppen witte thee per dag voor het gewenste effect.

Kies voor biologische, losse thee. Deze is puur en bevat alle krachtige stoffen die je lichaam en geest nodig hebben.

Maak er een momentje van. Neem even een pauze van je werkzaamheden en geniet lekker van je kopje biologische, witte pioen thee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kunnen we je helpen?